Bolig

HeaderImage Bolig

Når du begynder på Danish Horse College flytter du ind på  Campus Djursland i Grenaa, som er Djurslands største og vigtigste uddannelsesby. Grenaa er en mellemstor provinsby med gode tog- og busforbindelser til Aarhus.

Stedet lægger stor vægt på det sociale liv, så vi har et godt miljø at færdes i, der afholdes sociale arrangementer året rundt og der er masser af velkomstarrangementer, så du lærer de andre elever på din kostskole at kende.

undefined undefined undefined

Fuld kost og logi med i prisen. Morgenmad og aftensmad spiser du sammen med de andre elever og du smører selv en madpakke til at tage med, eller tager hjem på Campus og spiser i frokostpausen.

På Campus Djursland har værelserne faste skabe, mens du selv skal medbringe resten. Alle værelser har eget bad og toilet. Der er fællesområder med TV og en spisesal med plads til fælles aktiviteter. På Campus bor der også fodbolddrenge - og piger, der deler din passion for idræt. 

Du kommer til at bo i omgivelser, der indbyder til lange hyggelige ture på hesteryg. Området omkring Campus Djursland er meget naturskønt tæt på både skov, strand og hede. Rideskolen ligger kun 2,5 kilometer fra campus, så din hest er kun en kort cykeltur væk.

 undefined