Bolig

HeaderImage Bolig

Når du begynder på Danish Horse College flytter du ind på Kostafdelingen på Grenaa Gymnasium, uanset hvilken uddannelse du går på. Grenaa er Djurslands største og vigtigste uddannelsesby. Grenaa er en mellemstor provinsby med gode tog- og busforbindelser til Aarhus.

På kostafdelingen lægges stor vægt på det sociale liv, så vi har et godt miljø at færdes i, der afholdes sociale arrangementer året rundt og der er masser af velkomstarrangementer, så du lærer de andre elever på din kostskole at kende.

 

undefined undefined undefined

Fuld kost og logi med i prisen. Morgenmad og aftensmad spiser du sammen med de andre elever og du smører selv en madpakke til at tage med, eller du spiser på kostafdelingen.

Værelset er møbleret, men du må også gerne ta dine egne møbler med. Alle værelser har eget bad og toilet. Der er fællesområder med TV og en spisesal med plads til fælles aktiviteter. På Danish Horse College bor man 2 på hvert værelse. Enkeltværelser kan tilbydes mod merpris på kr 500/mdr., hvis der er ledige værelser.

Du kommer til at bo i omgivelser, der indbyder til lange hyggelige ture på hesteryg. Området omkring Rideskole og Kostafdeling er meget naturskønt tæt på både skov, strand og hede. Rideskolen ligger kun 2,5 kilometer fra campus, så din hest er kun en kort cykeltur væk.

 undefined